Om mig

återupplev magin

Vem är jag?

Jag vill börja med att säga grattis till ert kommande bröllop och hälsa er varmt välkommen till Uvhagen Film!

Mitt namn är Christian Uvhagen Lille och jag är en Stockholmsbaserad bröllopsvideograf, som mer än gärna reser runt i hela landet för att föreviga just ert bröllop! Jag finns även tillgänglig för bröllop utomlands. I Sverige så ingår resa i alla mina bröllopspaket.

Ända sedan den dagen då jag tog upp en kamera och började filma så har jag känt att det här är det roligaste som finns. Efter att jag hade filmat mitt första bröllop förstod jag att jag har hittat helt rätt! Att få skapa en bröllopsfilm som ni kan se om och om igen, och få återuppleva ert underbara bröllop igen, trotts att minerna börjar flagna på ålderns höst. Detta är anledningen till att jag skapade Uvhagen Film. Sen att jag får vara med och dela all er glädje och kärlek gör saken bara bättre, förhoppningsvis kan jag även ge tillbaka lite glädje och kärlek till er.

När jag filmar ert bröllop försöker jag att smälta in bland era gäster så gott det går, ni kan se mig som en gäst med en kamera. Jag jobbar mycket med naturligt ljus och att ni ska vara er själva och avslappnade. Jag försöker att påverka det som sker så lite som det bara går, då jag vill att ni ska se er själva i bröllopsfilmerna och inte sitta och tänka på hur jag ställde upp er in för varje tagning.

Steg för steg

Ni gillar det ni ser och vill gå vidare och boka mig för er stora dag!
Börja med att fylla i bokningsformuläret för att se om jag är ledig ert datum.

Innan bröllopet

Hurra, jag är tillgänglig ert datum!

Jag bokar gärna upp oss på ett fysiskt eller digitalt möte, där jag vill veta allt om er och ert drömbröllop. Ungefär två veckor innan bröllopsdagen ser jag gärna att vi bokar upp oss för ett ytterligare möte där vi går igenom tidsschemat i mera detalj.

Bröllopsdagen

Jag brukar börja dagen med att i lugn och ro ta in miljön och känna av känslan för platsen. Sen ser jag till att hälsa er och ert följe innan jag börjar filma. Mitt mål är att fånga allt från dagen i det naturliga som sker, ni behöver inte tänka på att agera framför kameran. Det viktigaste av allt, glöm inte att ha kul och njut av dagen!

Efter bröllopet

Jag älskar att gå igenom allt underbart materialet från ert bröllop, och förvandla allt till en vacker bröllopsfilm. Redigeringen varierar tidsmässigt lite beroende på vilket paket ni har valt, men i regel får ni första filmen inom en vecka.

Fram med Champagnen och gör er redo för en känslostorm =)

Copyright 2021 – Uvhagen Film